Carret de la compra
Menús especials del Restaurant Ca La Carme a Badalona

Menús especials

Encara no has tastat els menús especials del Restaurant Ca La Carme a Badalona? Disposem d'un menú que podràs degustar amb la teva família o amics de dilluns a dissabte per només 18,00€.

Els nostres menús especiles consten d'un primer i dos segons a triar. A més, en el preu venen inclosos el pa, la beguda i unes postres o cafè.

En aquests menús podràs tastar alguns dels nostres millors plats casolans com les costelles de xai a la brasa, la sípia a la planxa, els ous amb pernil ibèric, el rap a la planxa o el nostre rellom de vedella a la brasa, entre altres. 

Tasta les especialitats de la casa només per 18,00€

Si vols conèixer els menús especials que servim cada dia en el Restaurant Ca La Carme pots fer-ho consultant el nostre Facebook.

Vine a conèixer-nos i gaudeix de la gastronomia tradicional i casolana de Badalona. No et quedis sense taula i fes la teva reserva!

 

RESERVAR

Qualitat a domicili:Satisfacció100%garantidaDes de formatges artesanals fins a pernils curats, la nostra botiga és un tribut a la bona taula i el refugi perfecte per als amants del menjar gurmet.
Restaurante y tienda gourmet